Skip to main content

Wilfast förstärker organisationen

Wilfast växer och förstärker med Adam Wilson från Loqalo. Han börjar sin anställning den 23:e augusti och kommer främst att arbeta inom området transaktion.

– Adam har ett stort kontaktnät, inte minst hos de stora fastighetsrådgivarna och fastighetsägarna. Att han dessutom känner Wilfast väl gör att vi är övertygade om att detta blir en mycket bra rekrytering både för Wilfast och våra samarbetspartners, säger Mattias Wilson, vd för Wilfast.

Adam Wilson har en mångårig bakgrund inom fastighetsbranschen och har en examen i Real Estate Science från Malmö Universitet. Han kommer närmast från Loqalo, som han var med och grundade. Tidigare har han bland annat arbetat på Colliers och Savills.

– Jag är väldigt glad och stolt över att börja på Wilfast. Jag kommer göra allt jag kan för att förvalta och utveckla det förtroendekapital som tidigare generationer har arbetat upp i över två decennier, säger Adam Wilson.

För frågor, vänligen kontakta:

Mattias Wilson, vd Wilfast

mattias@wilfast.se

Wilfast är en heltäckande partner på den nordiska fastighetsmarknaden. Verksamheten är främst inriktad på kommersiella fastigheter inom logistik, industri och handel, där Wilfast ofta agerar som medinvesterare.

Wilfast förvaltar idag drygt 1 miljoner m2 lokalyta med ett fastighetsvärde på över 10 miljarder kronor i hela Norden tillsammans med samarbetspartners bestående av svenska och utländska fastighetsfonder samt noterade fastighetsbolag.